Sunday, 7 October 2012

# tak de tajuk #

love u always.

assalam..
lame gile aku tak hapdate blog kan?
malas sangat. tak tau la knape,.hihi.
bizi..balik umah je ade je nak buat tu buat ni...
kat opis lagi la tak sempat..
tapi yang pastinya...
mungkin hari-hariku lebih bermakne dengan adanye insan tersayang di sisi..
ecececece... :

yes, he was here.
dia dah balik sini 16/9/2012 (ahad) . Beli tiket sendiri from senai to k.kinabalu. hangus rm399.00 (duit die sendiri) . Boleh je nak tunggu tiket free yang opis bagi, tapi masa tu kena tunggu dan terus menunggu. tak tau bile dan masa tu die malas dah nk tunggu, dah ade duit balik je la, simpan duit banyak2 watpe..(banyak ke? haha).. ni ayat sedapkan hati je kan hihihi..
Die dah bosan sgt dok sane. rindu kat bini katanye. bini pon rindu gak kat die. gile kau x rindu, hohoho..

mintak-mintak jangan la die kene g sana lagi lepas ni,..
tak tentu hala aku jadinye bile dok sorang-sorang kat umah..
tak de teman sembang..
tak de teman kutuk mengutuk...
tak de bantal golek..
hihi










4 comments:

Nor Suhaiza said...

tetibe jelez ngan aemy...huahuahuahuah...
cpt la bln 12............
nk balik sabah jugakkkkkkkkkkk....

eamy milea said...

aduhhh....jgn la jeles..x lama pun nk tgu bln 12 tu kn... :)

AzieFirdaus Kamarudin said...

eamy org KK ke?

eamy milea said...

eamy ore kelate sis @azie ,,keje je kat k.k.. :)

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts