Thursday, 18 October 2012

nak.....tapi x dapat green light lagi...isk3x..

gambar ni cilok from datin peyha


Kinabalu Fighter
 www.kinabalufighters.com

pleaseeeeeeeeeee sayangggggg....izinkan aku..huhuhu......







Thursday, 11 October 2012

Mek Korea Kelate - Mek zulkaedah.

Assalamualaikum semua....

Ni la rupenye mek korea kelate..
Mek Zulkaedah kata mummy nya..

Alhamdulillah, my SIL dah selamat bersalin secara normal pada 090230H Oktober 2012..
Baby girl seberat 2.74kg..
cute sangat..mata sepet dan putih melepak..ikut my SIL.
pipi yang chubby ikut husband my SIL (abg jue)...

Hubby betul2 eksaited...
aku pon same..tumpang eksaited..
Anak sedare pertama katakan (hubby la..) 
Aku dah ade 3 orang anak sedare sebelum ni...
tapi secara ironinye aku hanye kenal 2 orang sahaja dari anak-anak abang aku tu.
Sebabnye panjang ceritanye..next entry la aku cerita kan..huhu

Ape pon..congrats again to my SIL and her husband..
Nantikan kepulangan kami raya haji ni..Insyaallah..




Sunday, 7 October 2012

# tak de tajuk #

love u always.

assalam..
lame gile aku tak hapdate blog kan?
malas sangat. tak tau la knape,.hihi.
bizi..balik umah je ade je nak buat tu buat ni...
kat opis lagi la tak sempat..
tapi yang pastinya...
mungkin hari-hariku lebih bermakne dengan adanye insan tersayang di sisi..
ecececece... :

yes, he was here.
dia dah balik sini 16/9/2012 (ahad) . Beli tiket sendiri from senai to k.kinabalu. hangus rm399.00 (duit die sendiri) . Boleh je nak tunggu tiket free yang opis bagi, tapi masa tu kena tunggu dan terus menunggu. tak tau bile dan masa tu die malas dah nk tunggu, dah ade duit balik je la, simpan duit banyak2 watpe..(banyak ke? haha).. ni ayat sedapkan hati je kan hihihi..
Die dah bosan sgt dok sane. rindu kat bini katanye. bini pon rindu gak kat die. gile kau x rindu, hohoho..

mintak-mintak jangan la die kene g sana lagi lepas ni,..
tak tentu hala aku jadinye bile dok sorang-sorang kat umah..
tak de teman sembang..
tak de teman kutuk mengutuk...
tak de bantal golek..
hihi










About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts