Tuesday, 4 September 2012

day-11 without him!! :-(

kecoh la ko ni semek...
orang lain PJJ dah lama pun okayy je...
huhu..tu orang len,,bukan aku,,dah nama pun ni blog aku..
misti arr sume aku nak tulis (kalau boleh)

tapi takpe..tak lama lagi hubby balik la..
insyaallah by this weekend aku dapatla menatap
wajah kesayangan aku tu,,,
rindu sangat kat die..

lupe lak nak cite,.hubby sbnanye ada kat MMHE pasir gudang johor,,
kapal yang hubby keje skarang tgah repair kat sana..
dah hampir nak siap pon..cuma skarang tunggu kapal tu betul2 sukses
baru boleh bawak balik k.kinabalu smula..

Mase balik dr cuti raya bar-baru ni aku balik soramg-sorang la..
sebabnye hubby terus naik bas dr kg ke pasir gudang,,

banyak aku nak citer kat sini sbenarnye,,
knape aku tetiber balik raya kat kg..
kisah kat kg aku..
kisah family sbelah mak aku yang jadi macam2...
kisah tu...kisah ni...
tapi aku betul2 takde mood..
tambah2 huby lak takde..
jiwa kacau sangat2..

emmmmmm,,,,,,,,,chow dlu la..kang aku tak jadi publish post ni...hihihi...




:P






1 comment:

Nor Suhaiza said...

rileks yunk...
cinta jrk jauh ni kdg2 best jgk.buat kita & die ag syg lbh..hik3...
take care yer..xlma mna dh pon.. :)

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts