Sunday, 5 August 2012

Koleksi Fridge Magnet aku..

koleksi aku stakat ni

Kalau cakap pasal fridge magnet (FM) ni memang boleh dikatakan ramai wanita-wanita kat luar sana yang minat, sama gak ar cam aku..
tapi aku minat pun biase2 je belum lagi dikategorikan peminat fanatik..
eh yeker..? huhu...fanatik gak la, tp kne kontrol ckit minat aku ni cz bila x dikontrol
akan sampai ke satu tahap boleh menyusahkan aku sdri gak.. ngeee~

hubby pn slalu gk perli-perli aku..die ckp cam budak-budak men bnda kecik camni..
cute ok?
ni koleksi aku start kumpul mase mula2 kawen..ada yang dah rosak,
pecah, tertanggal magnetnye, kadang2 disebabkan kecuaian aku sdri...
kadang2 aku x tau mane aku simpanlepas aku lap ngan tisu basah..(nyanyuk)

memang susah nak penuhkan satu peti ais yang cenonet ni..
apetah lagi kalau yang peti besar,,(bagi aku la.)
dapat kumpul bangyaj ni pun dah kire bersyukur...
kbanyakan FM yang aku ada ni aku beli on9..dan juga adik2, sdara or kwn2 yang bg sbagai souvenir,,..

kat sabah ni bukan senang
nak jumpa FM yang comel2.. lagipun aku ni jarang sgt ar shoping..kalau shoping
pun aku just cari yang penting2 je kalau nak cari barang dapur aku
takkan melencong cari barang lain dah..bukan hape..kalau tak kontrol mcm ni, tangan aku
laju je sambar barang yang tak sepatutnya..aku ni boros..boros tahap gaban...
sabarrrr jelah....


woootttt...wooottttt.......ada tak sape2 nak bagi free FM kat aku? heheh ;P









No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016