Friday, 1 June 2012

"siapa punya kad ni miss?"

pic : credit to google
Malam tadi aku ngan hubby g syopping barang dapur kat pasaraya survey, likas. Kami gerak dekat pukul 6 petang disebabkan nak habiskan tengok tv hehe. Pilih punye pilih barang, terus g kaunter nak bayar hubby bagi kad maybank die yang sebijik sama ngan kat atas tu pastu dia keluar sebab tadi dia tinggal kete kat carwash depan pasaraya ni.

Lepas je aku sign kat resit tu cashier tu curious ngan t.t aku tadi. Errrr....tak menjadi ke t.t aku tadi..? Adeh...kantoi suda la ni..

Dia tanya aku tu kad sape..Aku nak kata kad aku nti camne kalau dia dapat trace yang tu atas nama hubby aku lagi malu kalau kantoi. Aku dengan sejujurnye bagitau tu kad husband aku (dalam ati ade aku kisah ni laki aku punye ok..) hihihi...sebenarnye cuak gile aku..

Pastu die sruh hubby aku datang sign sendiri. Bengang lak hubby ngan aku yelakan selalunye ok je hari ni lak poblemnye..

Aku pun dengan rase tak bersalahnye cakap kat hubby "ala biasela tu ayg ni memang tak de bakat nak tiru
 t.t abg.. hihi."

Total lost semalam : RM131.90 je... jimat lak barang dapur bulan ni mungkin sebab bulan lepas dah beli banyak...huhu
Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016