Friday, 24 February 2012

Urutan kaki di Feels Good Reflexology

Hari ni hari jumaat. 
Kami diwajibkan pakai baju kurung/kebaya/smart casual.
Hari ni jugaklah kami suka. Sebab Jumaat kan. 
Esok weekend......yahuuuuuuuu
Dan Jumaat jugalah Penghulu segala Hari..
Jumaat lah kami dapat rehat lama. 
Kat sabah, Kul 11.30 dah boleh keluar dah. Sebab waktu solat kat sini awal sejam dari semenanjung.

Hari ni kak ika mengajak aku ke 1 Borneo hypermall.
Dia nak beli kek untuk besday husband dia esok.
Sebelum beli kek, kami jalan-jalan cuci mata dulu. Aku ada beli  Audrey lingerie 3 helai, kat parkson. Sape suruh buat sales. Kan aku dah terbeli. ;p

Pastu kami jalan-jalan lagi, tengah duk sembang-sembang, ter-urut plk kaki kat feels good reflexology, Rm28  for 40 minit. Tapi kami tambah Rm10 untuk urut guna batu panas. Total RM38. Dekat sejam jugaklah. Tapi best la kakak tu urut. Ada rasa sakit2 sikit kak ika cakap biasa dah tu . Aku la yang jakun mana penah aku urut kaki ni. Kalau urut badan pernah lah sekali. Tu pun tahun 2009 mula-mula aku dok kat sabah. Gatal nak rasa urutan spa haha.



kak ika.


Comot gile aku.



kat sini diorang akan tanya samaada kita boleh ke diurut oleh lelaki.? Gila ko nak ambik pak urut? huhu.
berdosa besar tau, bukan muhrim....:)
'
'
'
'
'
bye~

No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts