Friday, 24 February 2012

Perlawanan Persahabatan (Bolasepak) - Sabah dan Malaysia

Tak sangka pulak aku malam ni ada friendly bolasepak sabah menentang Malaysia. Patutlah jalan jem giler masa kami 

                             Merempit seTelaH sekiaN kaLinya


Sebab kalau hari biasanya tak da lah sampai jem begini. 

Lepas je habis kelas kat AMC tu, terus lah kami menyinggah kat stadium ni. Tup-tup dapat plk masuk. Mungkin sebabkan friendly games kot? ataupun sebab game dah habis masa pertama. 

Sorry tak de kamera yang bagus-bagus.

Masa ni sabah dapat gol sebijik tapi sayangnya tak dikira, offsaid mungkin? Sebab seat kami belakang goal harimau malaysia. 

Ingatkan nak snap pic Safee Salie tu, sedih betul la dengan kamera fonku ini.

Keputusan perlawanan ni ialah :-
Sabah (0) dan Malaysia (1)

Jem gile dekat stadium. Nasib baik kami dengan motor..boleh celah-mencelah .
.Kalau tak..
Meleleh ayaq mata no..[ayat pak din]
'
'
'
'
bye~
'
'
'

No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016