Wednesday, 22 February 2012

AMC the school of business

Kul 2.30 tadi aku dan hubby ke stadium likas, sebabnye kami ada jogging bersama warga pejabat. 
Pagi tadi aku g keje ngan kak ika, so hubby datang ambil aku di pejabat sebab kak ika x nak pegi dia ada hal. 
sebelum tu kami lunch dulu di restoran sri Kajura berdekatan dengan stadium.
Best gak jogging meleleh kuar air peluh. Bukan joging saja siap ada senaman komando lagi.
 So far ok lah sebab yang cip yang conduct tadi tu memang berpengalaman dalam senaman ni.

Lepas tu hubby singgah yayasan sabah untuk main futsal, aku tido je dalam kete x kuasa aku nak tengok diorang main, curi masa rest sebab malam kang ada kelas PC Maintainance part I kat AMC.
Dekat pukul 5 suku baru bergegas kami balik. Baru kelam-kabut. Ingatkan nak cancel je kelas tu tapi risau plk nanti kena block untuk next course. So aku call AMC, cakap ngan diorang yang datang lewat sikit nasib baik diorang cakap ok [dalam 1/2 jam ok lagi la.]

Dengan lajunya hubby bawak kete. Sampai kelas pukul 6.30. Ngam2. Rupanya ada lagi yang lewat dari kami. Hehe. Next kami datang awal la, insyaallah.

Kelas hari ni best jgk lah walaupun first time join kursus kat sini, tenaga pengajarnya baik dan mesra alam. 
Maklumat yang disampaikan pun jelas dan mudah difahami. Kursus free, sijil, makan dan minum pun disediakan.
Sesiapa pun patut grab peluang yang ada ni.
Rugi kalau tak grab. :)

Sempat lagi.

Aku kah? :)

Yang ni pembantu pengajar, gambar pengajar lupa nak snap.

Luv u sayang.

Nak jugak. Walaupun muka comot. 

Kepada sesiapa yang nak join kursus-kursus free @ berbayar, boleh register kat website AMC .

Program ni ada kat Sabah je. :) kat negeri lain tak sure plk aku. Yang ni kami ambil kelas part time pukul 6ptg - 9.45 malam. Tapi kena 2 hari baru dapat sijil. Next kelas kami pada Jumaat, 24 Februari 2012. :)
.
.
.
bye2
.
.
.

1 comment:

Dayz J said...

Thanks for joining our courses =)

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016