Friday, 6 January 2012

MAGNUM Almond

Minggu lepas, masa cuti sempena tahun baru aku dan kawan2 ada pegi mandi kat air terjun Motung-Lotung.
Ni kali ke-3 aku pegi kat situ. Gila mandi air terjun dah aku ni. Huhu. Nanti aku cerita kat entri lain. 
On the way balik umah

Ni aku nak cerita pasal aku ni suka makan aiskrim. Faveret eskrim aku Cornetto dan jgk Magnum. 
Tak kisah la magnum biasa ataupun magnum almond. Dua-dua sedap. 
Tambah koleksi lemak aku ni hakhakhak. 
Balik dari air terjun tu hubby singgah stesen minyak,
Saje je la aku cakap dekat hubby..
"syg, best jgk ni kalau abg blanje eskrim.." [tapi aku x cakapla eskrim ape]
hubby sengeh je kat aku. Tak cakap pe pun. So aku sengeh gak la.
dalam hati berharap la huhu.

tadaaa...hihi..
Tengok-tengok hubby dah pun belikan eskrim ni kat aku Magnum Almond dan tuk die Cornetto Royalle. Thanks Syg. Luv u so much hehhehehhee...


Tengok la besh kan. Kalau makan lagi bessttt.. Satu ni harga dia RM3.50. Terus ngap dalam kete tak boleh tunggu balik umah nanti cair tak sedap.

Hubby pun layan gak makan. Comot-comot pun tak kesah janji enjoy hihi.
Muka cam ape tah ni baru lepas mandi air terjun. Malas nak mekap-mekap dah hihihihi..

p/s :: magnum almond ni betul-betul sedaaaapppppppppppppp......huhu....esok nak beli lagi lah!

1 comment:

Zana Adieyza said...

terliurrrr... nak cikit!

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016