Tuesday, 11 October 2011

Jogging day-1

Sebelum aku balik je keja petang tadi, aku dapat SMS dari cik ija, membe sekerja aku cuma lain2 branch je. [cik ija ni duk sebelah rumah aku je.]

4.59pm 
C.i :: weh, jog x?
aku :: Nakkk... tunggu aku wei.. [ceh padahal baru je nak abis waktu keje sah2 dah cik Ija belum sampai umah]
c.i :: Aku xblk lg pun
aku :: ~!@#$%^&*(...ngok gak aku nie)

baLik la aku ,,sampai je umah, asben takde. Oh lupe! dia duTy hari ni.

5.38pm 
c.i :: Nk p x wei?
aku :: Nk la..aku dah siap...[confident gile padahal baju keje pun x salin lagi] ko dh blk x?
c.i ::Tgh tukar baju. Ko tgu kat parking
aku :: ok..

Lepas tu aku baru bersiap2,,x sampai sesaat pon  aku dengar c.ija jerit2 panggil aku dari bawah. Astaga,.baru kelam-kabut ko!

Sampai je kat bawah, baru aku sedar aku pakai baju terbalik. Naseb  baik aku pakai 2 lapis baju. Cepat2 aku g tukar kat bawah tangga. Kuang3x.. Tu la kelam kabut sangat. Kami tak gerak lagi, tunggu puan ema datang sebab dia pn join sekali. Reramai le baru seronok, dan yang pastinya makin bersemangat gitu..ececcecee,,,~ 

Punya la bersemangat. Lari sampai 3 round tasik kat aprtment kami tu. Dah dgr azan maghrib baru balik. 

Aku memang dah lama plan nk joging. Haritu aku plan ngan kawan aku, yah. Tapi hari ni dia ada hal x blh nak join. Insyaallah besok aku nak jogging lagi. Doakan aku kurus okeh. HHHUHUHUU,,...

Berat aku sekarang? hermm... ntah la aku x timbang. Kat rumah aku ada penimbang tu tapi rosak rassenye..asik2 60kg je dari dlu. Padahal masa kat kampung berat aku 64.6kg tau. 65kg dah tu..huk3x,,gemuk ,.gemuk..gemuk..aku kena berusaha untuk kurus balik..

No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts