Thursday, 22 September 2011

Hari ni aku kena outstation di Kuala Abai, Kota Belud. Penat sangat, kena pasang tu..pasang ni...On the way balik pulak tu incaz aku ni bawak van lelaju sgt.. Naik muntah aku. Dah la jalan kat sana bengkang-bengkok. Naik bukit turun bukit. Dalam perut aku ni memakse aku keluarkan angin dan bergeladak. Nak marah lebih-lebih pun dia tu orang tua. Sabar je lah~

Sesampainya kat rumah, aku tengok asben takde. OH ya lupa! dia pegi main futsal. Aku ke toilet. Dan. Bweeekkkkkkkkkkkkkk..  Lepas mandi aku terus makan ubat tahan muntah yang kakak aku (kak ha) bagi. Rest kat sofa seminit dua. Then asben balik. APe lagi, ngadu la..hukhukhuk;;.euuwwww..

Bila dipikir-pikir kenapa perut aku meragam lagi. Senarai makanan/minuman yang aku dah telan hari ni:-

7.20am :: milo kotak (2-3 teguk)
7.55am :: teh o panas (2 teguk, sebab pahit sangat) , 2 bijik roti inti kacang.
***dalam masa yang berselang-seli aku kunyah chwing-gum dan juge sweet cloud9 perasa strwberry)
10.30am :: bihun goreng 1 pinggan + nescaffe panas 1 cawan
12.30pm :: nasi putih+kari ayam+ikan goreng+sayur campur dan air sirap ais.
2.00pm :: air cincau 2 teguk (x sedap) dan juga 2 keping roti sandwich bakar inti kaya.

Perut aku tak ok ni kenapa la agaknye. Harap-harap jangan la kena gastrik lagi.  Lepas je uk-uk dan ken-tut. Perut aku lega sikit. Hari ni aku kerja malam, yea3x besok aku off day. Seronoknyeee...

No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016