Thursday, 1 September 2011

Ambil Berkat dari Darwisy

aku, hubby dan bestfriend aku, memey ke rumah ima, kawan baik aku n memey masa kat poli dulu. Niat di hati memang nak jenguk baby dia. Darwisy dan juga berhari raya. Ima dan eyie ni diorang kawen bulan 9 2010. tahun ni diorang dah bergelar umie dan abah. Bila la agaknya turn aku n hubby plk ea? huhu. :(

Ape-apepun, ambil berkat dulu. ececeh...ada bakat tak? aku sebenarnya cuak masa nak ambil baby nie, Takut. huhu. Baby tu kecik je. X silap aku berat 2.2kg je.. Sebab ima n eyie tu memang jenis badan kecik. SBb tu bby diorang pun kecil, tapi comel...putih je,,


Mummy & daddy berposing dulu, muehehehe~ 


Ni la asben ima, eyie. Keje kat Toyota Kota bharu. Kalau sape2 nak beli kete boleh ler,,oh, yang kotak2 kat sebelah hubby tu hadiah kawen diorang dulu la tu, Cantik je susun kat situ. Byk juga hadiah diorang dapat.


Bestfriend forever, Ima bertudung hitam, memey bertudung pink ,Comel2 je kawan-kawan aku ni kan. Aku je saiz XL. Diorang sume saiz S je ok. HUHU...tinggal memey je yang belum kawen. Cepat2 la ye memey n Kudin. X sabar nk tgk korang naik pelamin..

Punye lah khusyuk aku tengah mencekik satay, xsedar hubby snap pic ni, Satay tu favourite aku tau. 

Happy family. Moga2 Berbahagia selalu and dapat ramai lagi baby ye dear bestfriend. :)

No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts