Saturday, 30 July 2011

kete pun nak make-up jgk...

Malam tadi..asben dah tukar no plate...yg DAD punye..
boleh adjust tu..huhu
Pic ni baru amik ptg tadi je..malam tadi tak sempat..

model sambilan..hehe

Hari ni aku off-day..pagi tadi asben srh bawak balik kete,,n petang dalam kul 1 g amik dia kat sabah port,,pastu kena g kedai kusyen kat likas tu,,asben dah booking nk buat alas dashboard kete tu..
Ni la rupa carpet (aku panggil bulu2 kucing) hehehe....warna putih+hitam+kelabu...

abang2 tengah ukur ngan paper dlu

tadaaa....dah siap...hehe
tengok lagi
sebelum pasang alas

Ni plk nak citer pasal langsir..[err...aku pun tak tahu org panggil ape...] semalam asben g pasang kat kedai area Putatan..Harga..? lum interviu lagi asben berape...huhu...Ok gak pasang langsir ni...kalau panas2 amat berguna...n kalau malu kot2 org tengok leh le cover2 kan hehe...

model lagi hehee..berkerut tu kening..huhu..
 Ni la rupa dari dekat...dia punya tali pengikat tu ade crown,,D.A.D ,,aku pn x tahu sgt psl2 kete ni tp tgk org2 duk pasang macam smart...bile psg kat kete sendiri makin la rase smart..ceh!!!!.....hehe
kaler hitam..tapi tgk pic ni macam kaler blue-black plk huhu..
Kalau plan asal kami...yang dashboard cover tu memang nak cari yang exclusive / dad / JP punye...tapi mahal sgt kat cni..asben ckp nak balik cari kat kampung raya nanti,..

No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016