Monday, 25 July 2011

dah dapat Alza~

Masa tengahari tadi Diana ada sms aku..Dia cakap yang keta kami dah boleh ambil hari ni.Tapi belum sempat lagi buat tinted sebab terlalu ramai sangat tengah q..So aku call asben la tanya dia camne kan cz aku tak boleh buat keputusan sendiri.call punya call dia tak jawab [grrr..lupe lak yg dia main futsal]...Pastu aku sms diana balik bagitahu yang asben belum call...dia cakap by petang ni juga la ambil kereta tu. N nombor bertuah kami adalah WVP 1735 ...hermmm...ok la tu sebab kami tak pilih nombor pun just daftar no plate wilayah KL je...

Dekat jam 3 baru asben call, dia cakap akan ambil aku di ofis n srh aku siap2 la...Tunggu lama kat sejam baru asben datang ngan kwn dia..aku plk terpaksa minta tolong kawan kerja aku ambil alih duty aku [hari ni aku duty] ... ;( [malas]

Kami gerak ke Perodua Sales & Services  Sdn Bhd (PSSB ) kat Bundusan, dekat2 ngan JPJ penampang tu je..Jumpa diana n buat urusan pengambilan kereta tu.. Aku, asben n kawan dia check semua yang patut..lepas sign warranty card tu then dia bagi kunci terus kami jalan.. Tapi sebelum gerak tu kami bukak dlu die punye plastik..[malu org tgk kete baru dalam plastk hehehee] manakala kwn asben balik ngan kete sorang2..[actually kete tu asben pinjam ngan kawan dia yang lain]..
tadaaa... :)

Then asben anta aku balik ofis kat jam 5.30p.m dh pun..cian membe aku tunggu aku balik ofis..Then dia balik..Malam tu asben datang ofis temankan aku keje malam [duty] hari ni ..Dia dah beli perfume kete ...asben memang suke kete wangi2..tu die cepat2 g beli... ;)

dah3x...nk sambung buat keje lak..,,huhu

No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts